CURATARI HOTE

SERVICII COMPLETE

Degresam si curatam sisteme hote, tubulaturi si ventilatoare

Faptul ca ati utilat bucataria cu echipamente profesionale sau ca mentineti curatenia, nu inseamna ca ati scapat de probleme. Pentru a evita incendiile, scurgerea grasimilor depuse, mirosuri neplacute, inclusiv griparea ventilatoarelor, trebuie sa luati in considerare faptul ca noi va putem scapa de toate aceste probleme, firma noastra dispune de echipamente si solutii profesionale de curatare si de o echipa foarte bine pregatita, care a participat la cursuri practice, impreuna cu alti membri din asociatii de profil.
Gold1
Sdbsdbaes

01

Hotele

Hotele bucatariilor aduna fumul si vaporii de grasime in spatele filtrelor, in acest mod apare riscul de incendiu sau scurgerea de grasimi in preparate.

02

Tubulatura

Tubulatura se umple cu grasimea venita din hota si devine astfel o amenintare reala de incendiu, pe tubulaturi trebuie de asemeni montate usi de vizitare, iar grasimea intarita trebuie indepartata mecanic, apoi chimic.

download (8)
hdgadsl
download (9)
download (10)

03

Ventilatorul

Ventilatorul este piesa de care trebuie sa aveti grija in mod special, deoarece, grasimea care se depune pe paletele ventilatorului incetineste fluxul de aer, reducand capacitatea de degajare a fumului din bucatarie.

Tariful se stabileste dupa vizita la fata locului.