Schiedel ICS nu înseamnă doar un element de construcție strălucitor, ci o îmbinare armonioasă între tehnica de evacuare și designul modern.
Nivelul ridicat de performanță al acestui sistem de coș de fum se reflectă în domeniul larg de aplicabilitate și eficiența maximă în funcționare.

Descriere produs

 • DESTINATIE

  Sistemul ICS are ca domeniu de utilizare evacuarea, cu tiraj natural, a gazelor de ardere provenite din generatoarele de căldură, care funcționează cu combustibil solid, lichid sau gazos.

  Acest sistem de coș de fum executat din oțel inoxidabil de înaltă calitate este certificat, conform normelor europene, pentru următoarele temperaturi maxime ale gazelor de ardere:

  • 450°C în cazul sistemului ICS 25, respectiv
  • 600°C în cazul sistemului ICS 50.

  Prin prevederea unor garnituri de etanșare la nivelul îmbinărilor componentelor, se obține o clasă de etanșeitate superioară, creându-se astfel posibilitatea utilizării acestui tip de coș de fum și în cazul cazanelor cu condensare.

  Cos de fum Schiedel ICS
  Cosuri de fum Schiedel ICS
 • DESCRIERE

  Conceptul tehnic adecvat, precum și calitatea deosebită a materialelor utilizate, îi conferă sistemului de coș de fum Schiedel ICS eficiență maximă și siguranță în funcționare pe termen lung.

  Soluția de îmbinare a elementelor componente asigură o etanșeitate corespunzătoare, atât la gazele de ardere, cât și la umiditatea din coșul de fum.

  Termoizolația continuă și la nivelul îmbinărilor previne formarea punților termice, iar prin utilizarea colierelor de îmbinare se obțin legături stabile si sigure între componente.
  ICS-25-1ICS-25-2

  Sistemul ICS poate fi livrat cu diametre ale canalelor de fum interioare cuprinse între Ø80-700 mm (Ø800 mm la comandă) și se caracterizează prin:
  ICS 25

  • peretele interior din oţel inoxidabil AISI 316L, cu o grosime de 0,5 mm – 0,6 mm, funcţie de diametru;
  • termoizolație din vată minerală bazaltică de înaltă densitate (128 Kg/mc), cu grosimea de 25 mm;
  • peretele exterior din oţel inoxidabil AISI 304 (1.4301), cu o grosime de 0.6 mm.
 • DOCUMENTAŢIE SISTEM SCHIEDEL ICS